CUM ALEGEM O GEANTA?
Share

CUM ALEGEM O GEANTA?

Tendintele in moda se schimba mereu, si trebuie sa recunoastem ca moda este o parte importanta a vietii de zi cu zi. Este adevarat ca atunci cand vine vorba de moda pentru femei, gențile de mână sunt un accesoriu nu numai necesar ci si o declarația personală. Tocmai de aceea, la fel ca și bijuteriile și încălțămintea, este important să faceti alegerea potrivita de geanta pentru un aspect cu adevărat fantastic.

Personal, ador gentile de mana. Am achizitionat in ultimii ani genti de zi cu zi, office sau pentru ocazii speciale, in diferite marimi si culori. Deci, aș dori să împărtășesc câteva sfaturi utile pe care sa le luati in considerare cand cumparati o geanta.

Primul lucru pe care ar trebui să-l luați în considerare este când și cum veți folosi geanta pe care doriti sa o achizitionati. Căutați o geantă pentru o funcție, pentru scopuri de zi cu zi sau în orice alt scop?
Alegeți o geanta de calitate inalta, este important sa considerati achizitia o investitie.
Intotdeauna alegeti o geanta din piele naturala. Pielea este un material excelent si daca e calitate premium in timp va arata chiar mai bine. Este unul din putinele lucruri pe care le detinem care arată mai bine pe măsură ce trec anii.
Alegeti o culoare neutră pe care o agreeati, nud, maro, gri sau negru. Sunt culori clasice si care pot fi asociate cu aproape orice stil, personalitate.
Evitati gentile “ciudate” ca forma si culoare, cu afisarea supradimensionata a brandului. Subtilitatea este întotdeauna chic și va rezista testului timpului.

Retineti, e important sa păstrați geanta curata si să o depozitați în sacul de praf intr-un spatiu potrivit.

Permiteti-mi sa adaug cateva tipuri de modele genti care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba noastra de vacanta.