GEANTA CHIC PENTRU VACANTA

GEANTA CHIC PENTRU VACANTA
Share
Fiecare dintre noi poate avea motive si gusturi diferite atunci cand alege o geanta si pleaca in vacanta mult asteptata.
Totusi exista cateva criterii generale de care ar trebui sa tinem cont atunci cand ne alegem o geanta pentru vacanta sau pentru calatoriile noastre de orice fel de peste mari si tari.

Libertatea de miscare - Ca sa avem mainile libere ar trebui sa alegem genti care au curele pentru umar si pot fi purtate crossbody.

Durabilitatea - In calatorii frecvent gentile au de suferit si ar trebui sa evitam produse care se deterioreaza după cateva utilizari. Ar trebui sa alegem produse fabriacte din piele premium, care au cusaturi frumoase, rezistente si un aspect general de calitate.

Greutatea - Pentru ca in vacanta urmeaza sa mergem mult pe jos ar trebui sa alegem o geanta cat mai usoara.

Marimea - Alegem o geanta mica spre mediu, cu un spatiu interior compartimentat si astfel organizat incat sa ne incapa usor actele, un pormoneu si telefonul si in acelasi timp sa nu ramana prea mult spatiu liber intre acestea.

Siguranta - Turisitii sunt prima tinta a hotilor in zonele aglomerate, de accea vom alege o geanta care se inchide ferm, care are o curea reglabila si care poate fi purtata lejer in partea din fata a corpului.

Pretul - Un pret corect raportat la calitate este mai sanatos decat o geanta "de fite" scumpa sau o geanta ieftina si de o calitate slaba.

In concluzie, alegem o geanta din piele de buna calitate, stil crossbody, care sa ne ofere o mare libertate de miscare, pastrandu-ne la indemana lucrurile. Trebuie sa recunoastem ca arata mult mai chic decat un rucsac.

Aceasta geanta, purtata in diagonala corpului, trebuie sa aiba o curea robusta si reglabila si sa aiba o deschidere ușor de accesat.

Geanta ar trebui sa fie usoara si sa aiba o dimensiune mica sau medie - dar nici prea mica pentru a ne incapea usor lucrurile esentiale si nici prea mare pentru ca lucrurile noastre sa fie mai tot timpul intr-un talmes-balmes.

Mai jos am facut o selectie a catorva genti din piele premium, conforma cu principiiile prezentate in acest articol.

O vacanta frumoasa va doresc :)